Spiritoo alternatief sociaal netwerk

((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Hier kan je je ziekte- en/of genezingsproces vertellen, of gelijk welke ervaring met amalgaam.

Moderator: admin-amalgaam.be

((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Suzy » ma mei 30, 2016 6:06 pm

Hallo allemaal,

Mijn naam is Suzy. Eerst en vooral een dikke pluim voor Mijnheer Pieter om deze forum te hebben opgericht. :D

Heb ook van kinds af aan amalgaamvullingen.
Voelde me nooit goed en kon niet verklaren wat er gaande was, ben ook een migrainemens, geërfd, alsook heb ik chronische hémolyse anémie.De rode bloedcellen worden meteen vernietigd waarvoor ik continue ijzersupplementen moet innemen, maar ik ondervond nooit een verbetering, en vreemd genoeg werden deze 2 medische problemen nooit verder onderzocht!De migraineproblemen zullen evenwel levenslang blijven aanslepen gezien ik allergisch ben voor vele medicijnen. Heel moeilijk en lastig om ermee te leven,laat staan accepteren,en enkel migrainemensen die hetzelfde ervaren kunnen ervan meespreken.Ik heb 4 volwassen kinderen, de 3 zwangerschappen waren geen enkel probleem, mijn 4de zwangerschap werd een miskraam, alsook bij mijn 5de zwangerschap heb ik moeten platliggen, daar er een grote bloedbel onder de vrucht lag door onverklaarbare redenen, waardoor ik tot einde zwangerschap hormonen heb moeten slikken.Later werd er een lichte vorm van autisme geconstateerd bij mijn jongste zoon.In de tijd ging ik af en toe naar de tandarts maar had veel miserie met mijn tanden, dus veranderde ik van tandarts.Ik was zo blij, want hij had al mijn tanden gered, zo dacht ik ja....de nieuw gevulde tanden werden opnieuw gevuld met amalgaam.Wist ik veel welke gevolgen dit zou kunnen geven,en deed telkens de opmerking dat de grijze kleur me stoorde.Ongeveer 5 jaar geleden kreeg ik gezondheidsklachten die geleidelijk aan begonnen te verergeren.De bloedanalyses waren goed, u bent in goede gezondheid zei mijn huisarts,de klachten die je hebt zal stress zijn en neem eens wat meer ontspanning!Dit liedje ken ik al vanbuiten...als ze het zelf niet meer weten, stress!De oogarts dacht dat ik misschien Menière had.Het zal wel overgaan dacht ik...., wel integendeel! Ik kreeg nog een resem klachten bij.

De klachten zijn// nonstop erge duizelingen, zowel dag als nacht, onstabiel op mijn benen,wiebelen tot omvallen, oncontroleerbare knikkende knieen, moeite met trap op en aflopen, moeite met stappen, me overal moeten vasthouden, gevoel om flauw te vallen, slapte, geen energie meer hebben,volledig uitgeput zijn, onregelmatige hartslag met overslag, beven, oorsuizingen zoals piepgeluiden, tikkend, klapgeluid, stofzuigergeluid, bij het neerliggen word het erger, geen lawaai verdragen,zelfs praten is verschrikkelijk vermoeiend, constant wazig zicht, scheelzien, moeite om je ogen te fixeren op 1 iets, bv letters zijn dubbel, bij het typen zijn de letters achterstevooren, moet ik steeds verbeteren, vlek voor één oog, bij aanvallen ben ik misselijk waardoor wazig zicht dubbel zo erg is, verschrikkelijke hoofdpijn,frekwente migraines, druk achter het oog, oogtrillingen, tranende oog, drukkende pijnlijke en voortdurend jeukende oren, druk in de tanden alsook in het tandbeen, keelpijn, slikproblemen, pijnlijke gewrichten bij elke stap die ik zet en is een ware marteling, koude rillingen over het ganse lichaam, ijskoude handen en voeten, slechte circulatie in de benen, veel krampen in zowel benen, voeten, tenen, een been die vreemd aanvoelt waarvan cirkelachtige bewegingen onder de huid,idem gelaat, slapeloosheid, bij ogen dichtdoen beweegt alles, nachtmerries, jeuk in voeten en vingertoppen, plotse felle allergie voor muggenbeten dat gepaard gaat met verschrikkelijke jeuk die haast niet uit te houden zijn,waarvan ik eens een zwelling had op mijn arm, zo dik als een gehalveerde tennisbal,muggenbeet op mijn oog met een dubbeldikke wang als gevolg en een dichtgekleefde oog die ik niet meer open kreeg met koorts en misselijkheid, verschrikkelijke 'lage' rugpijn, bij aanvallen een arm die lam aanvoelt,verschrikkelijke haarverlies,heel droog haar die snel afbreekt precies stalen draad bij het wassen, extreem vermoeid,flauwte,vocht vasthouden,soms dikke voeten, alsook oedeem rond de ogen, nek en schouderpijn, donkergekleurde pigmentvlekken die redelijk groot zijn, soms zijn de woorden verkeer uitgesproken, concentratiemoeilijkheden//.

Hiervan ben ik erg moedeloos geworden.Vijf jaar geleden horen ,,je bent gezond volgens de bloedanalyse,,??Het zal 5 jaar zijn dat ik haast niet meer buitenkom, want ik heb totaal geen energie meer, en heb nog weinig kracht. Ondertussen heb ik in maart 2016, nogmaals een bloedafname gedaan,ijzerwaarden zijn te laag waaronder (11) nierproblemen, sterk verminderde schildklierwerking, alle soorten vitaminen tekorten, alsook proteinen.Kreeg ijzertabletten en vitaminen voorgeschreven na een vijftal minuten durende consultatie! Na maanden, geen enkele verbetering, integendeel, ik ga fel achteruit!Bij KNO arts, niets gevonden en heb ik dus geen Menière!Ik typte mijn klachten in op internet, tot ik amalgaam zag verschijnen.Alles heb ik opgezocht, en kwam deze heel interssante forum tegen van Mijnheer Pieter, ik ben hem zo dankbaar, alsook heb ik video's en reportages gezien en veel gelezen, mijn ogen zijn meteen opengegaan.Ondertussen heb ik enkele dagen geleden een scan laten afnemen en nogmaals een bloedafname,niets gevonden.Men ontkent meteen, als ik vraag of het de amalgaamvullingen zijn.De neuroloog heeft me 3 maal dezelfde testen laten doen, alsook nog een andere specialist, in totaal 5 maal testen, waarvan ene beweert dat er iets motorisch hapert.De neuroloog doet haar teken dat het niets is....!
Hij stelt me voor om nog een IRM te doen, ik moet hiervoor nog een afspraak maken, maar wat zal het uithalen als hij al ontkent dat het niets te maken heeft met de amalgaamvullingen.Enkele dagen geleden ben ik nog eens naar de dokter geweest, daar hij een generaliste is en acupunctuur doet,dus dacht ik dat hij de meet apparatuur zou hebben om de kwikwaarden op te meten.Ik leg nogmaals uit dat ik me slecht voel.Ik amalgaamvullingen heb.Antwoord vd dokter,, Nee dat kan niet!U bent depressief. Ik kan u verder niet meer helpen!!Begrijpe wie kan.Hij heeft zwijgverbod gekregen....en ik ben opgestapt.Ik zal wel zelf het initiatief nemen en heb beslist de vullingen te laten verwijderen, waarbij ik enkele tanden zal verliezen tot mijn spijt.Misschien zijn de wortelkanalen ook gevuld met amalgaam, ik houd mijn hart vast.Ik zal kronen moeten, een zeer kostelijke grap allemaal zo te zien.
Ik ben kwaad en geschokt!Eens je 'amalgaam' durft uit te spreken, ben je al verloren,en gaan ze ontkennen, al hebben ze je meteen door dat je op de hoogte bent.Nadat ik deze forum ontdekte weet ik genoeg, weet ik vanwaar al die klachten komen en denk ik er nu anders over,om de moed niet te laten zakken, alles doen om terug normaal te kunnen functioneren zodanig dat ik terug herleef.Ik denk dan aan de vele kinderen,die het jammer genoeg niet kunnen uitleggen dat ze zich ziek voelen door hun vullingen,met alle gevolgen vandien.Dit zou niet mogen zijn, daar word ik heel triest van.Ik hoop dat mijn wens snel mag uitkomen,"HET VERBOD" in de landen waar het nog steeds mag gebruikt worden.Ik wens alle lotgenoten het beste toe en een goede genezing, alsook aan Mijnheer Pieter.

Dank om mij te hebben gelezen.

Suzy


**-- Tip bij allergie en jeuk door insectenbeten.(Werkt snel verdovend).

- Met een ijsblok over de aangedane plek blijven wrijven tot de ijsblok op is.
- Van zodra de jeuk terug aanwakkert, herhalen.
- Vermijd krabben, want dan is de jeuk nog veel erger.
- Vermijd warmte op de insectenbeet.
- Tabletten voor (allergie) insectenbeten vindt je bij de apotheker, een voorschrift is niet nodig.
- Je kan je nog insmeren met citronella ter preventie, bij de apotheker verkrijgbaar

**-- Heel interessant!
http://stgvisie.home.xs4all.nl/AMALGAM/ ... tomen.html
https://stgvisie.home.xs4all.nl/AMALGAM/NL/niemann.html
Suzy
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do mei 26, 2016 6:21 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Mark » wo jun 01, 2016 10:56 am

De meeste kans op een kwik-amalgaamvergiftiging loopt u door de wortelkanaalbehandelingen, als die metaaldeeltjes buiten uw kies komen bent u de pineut zoals zoveel andere mensen. Artsen(tandartsen) zijn dan lafaards want ze doen daar niets aan, bang voor schadeclaims, bang voor collega's. Ze vermelden dit zelfs niet eens in hun medische dossiers. Hoedt u dus voor de tandarts. Pas op met de zenuwbehandelingen!
Mark
 
Berichten: 32
Geregistreerd: wo jan 14, 2015 8:39 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Suzy » wo jun 01, 2016 11:38 am

Mark schreef:De meeste kans op een kwik-amalgaamvergiftiging loopt u door de wortelkanaalbehandelingen, als die metaaldeeltjes buiten uw kies komen bent u de pineut zoals zoveel andere mensen. Artsen(tandartsen) zijn dan lafaards want ze doen daar niets aan, bang voor schadeclaims, bang voor collega's. Ze vermelden dit zelfs niet eens in hun medische dossiers. Hoedt u dus voor de tandarts. Pas op met de zenuwbehandelingen!


Hallo Mr Mark,

Heb de vraag gesteld aan mijn tandarts, die beweerde dat ik die vullingen heb.
Nogmaals gevraagd of ook de wortelkanalen ermee gevuld zijn en hoeveel er zijn, van dan af, geen enkel gehoor meer!!Ronduit schandalig en ben woedend!!
Het is van trek uw plan, ondertussen zit ik al te beven, met de gedachte dat ik vele tanden zal verliezen.De mensen die het financieel niet kunnen bekostigen, blijven ermee, worden als marionetten van her naar der gestuurd, hetgeen daarna zal volgen, heeft men dan ook meteen begrepen!Erg, heel erg.
Suzy
Suzy
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do mei 26, 2016 6:21 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Mark » wo jun 01, 2016 11:49 am

Als de wortelkanalen met amalgaam zijn gevuld(veelal voor 2000) is dit te zien op röntgenfoto's. Er zijn trouwens talloze mensen die nog met veel amalgaamvullingen rondlopen en nergens last van hebben. Er is geen bewijs dat kwik-amalgaam vullingen zo schadelijk zijn(het is zelfs gevaarlijker om deze te verwijderen kwikdeeltjes kunnen dan in mond en keel vallen). Bloedtesten en allergietesten van kwik en palladium geven duidelijkheid over de belasting. Hoge uitslagen van kwik, palladium, cadmium en koper kunnen duiden op foute wortelkanaalbehandelingen door uw tandarts.
Mark
 
Berichten: 32
Geregistreerd: wo jan 14, 2015 8:39 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Suzy » wo jun 01, 2016 12:27 pm

Mark schreef:Als de wortelkanalen met amalgaam zijn gevuld(veelal voor 2000) is dit te zien op röntgenfoto's. Er zijn trouwens talloze mensen die nog met veel amalgaamvullingen rondlopen en nergens last van hebben. Er is geen bewijs dat kwik-amalgaam vullingen zo schadelijk zijn(het is zelfs gevaarlijker om deze te verwijderen kwikdeeltjes kunnen dan in mond en keel vallen). Bloedtesten en allergietesten van kwik en palladium geven duidelijkheid over de belasting. Hoge uitslagen van kwik, palladium, cadmium en koper kunnen duiden op foute wortelkanaalbehandelingen door uw tandarts.


Dankuwel om te reageren :D
Haast elke dag zoek ik info op deze forum en had gelezen dat ook een test voor metalen bij de dermatoloog kan worden genomen.Ik wist al dat ik allergisch ben voor nikkel.
Suzy
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do mei 26, 2016 6:21 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor admin-amalgaam.be » wo jun 01, 2016 1:41 pm

Mark schreef:Er zijn trouwens talloze mensen die nog met veel amalgaamvullingen rondlopen en nergens last van hebben. Er is geen bewijs dat kwik-amalgaam vullingen zo schadelijk zijn(het is zelfs gevaarlijker om deze te verwijderen kwikdeeltjes kunnen dan in mond en keel vallen).

Voor de volledigheid nog even vermelden dat ik het hiermee niet eens ben, zoals elders al beschreven.
Het is niet omdat iemand ergens geen last van meent te hebben dat het gezond is en niet later problemen kan geven. Dikwijls weet men niet welke symptomen waarvan komen.
Bij verwijdering zijn in het algemeen de kwikdampen gevaarlijker dan stukjes, want die laatste worden normaal uitgescheiden door het lichaam, al is het natuurlijk best het te vermijden.
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Mark » do jun 02, 2016 12:13 am

Kwikdampen vanuit vullingen, als dat verhaal waar is, verdampen natuurlijk ook gewoon via de mond en de neus of worden indien ingeademd ook via het lichaam er weer uitgewerkt.
Mark
 
Berichten: 32
Geregistreerd: wo jan 14, 2015 8:39 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Suzy » do jun 02, 2016 3:29 pm

Weet het even niet meer....
Dermatoloog voert deze allergietesten niet uit, pech.
Allergoloog kan me niet helpen.
Dan maar gevraagd in polikliniek, die beweert dat je enkel door bloedafname kwik kan detecteren,
Heb naam van een dokter gekregen Dienst Hematologie.

Ik heb gelezen dat men het niet kan vinden in het bloed.
Wat doen nu, weet iemand raad?

Dankuwel
Suzy
Suzy
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do mei 26, 2016 6:21 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor admin-amalgaam.be » za jun 04, 2016 11:47 am

Suzy, het hoeft geen allergie te zijn. Ook zonder kwik-allergie is de aanwezigheid ervan in het lichaam heel giftig (de tweede giftigste stof op aarde). Het is bijna niet te detecteren en zeker niet met bloed- of urinetesten. Want het zet zich vast in de weefsels, beenderen, hersenen. Dus je kunt "perfect" bloed hebben zonder kwik in en toch een zware belasting in het lichaam.

Testen met electro-acupunctuur hebben niets met acupunctuur te maken. Er zijn niet veel mensen die dat kunnen uitvoeren. De vraag is wel in hoeverre die testen noodzakelijk zijn.

Ingeademde kwikdampen worden niet zomaar volledig uitgescheiden door het lichaam en men kan ervan uitgaan dat na jarenlange blootstelling door amalgaam er veel kwik in het lichaam zit, dat helaas moeilijk aan te tonen is en zeker niet met de gangbare meetsystemen.

Kijk ook eens op onze site: http://www.amalgaam.be/kwiktesten.php
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Suzy » zo jun 05, 2016 4:31 pm

Hartelijk dank Mr Pieter voor uw duidelijke info. :D
Heb de lijst doorzocht ivm biotandartsen in het buitenland, maar is niet evident om de juiste te vinden, alsook zijn ze ver afgelegen, en bij het rondvragen blijken er velen niet op de hoogte te zijn, dus geraak ik geen stap verder.Ik denk zelfs om dan toch af te reizen naar Belgie.
Ik zag in 'forum' Mvr Caroline en Mr Freddy (Dudzele-Brugge).Zijn deze mensen nog lid van deze forum?
Misschien weten zij een goeie biotandarts in omgeving Brugge en omstreken?
Dankuwel

Suzy
Suzy
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do mei 26, 2016 6:21 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor admin-amalgaam.be » zo jun 05, 2016 9:20 pm

Suzy, als je bij een forumbericht op de naam van de schrijver klikt, kom je op hun pagina en daar kun je een privé-bericht aan hen sturen door te klikken op "PM: stuur privébericht". :)
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor leentje » vr jun 10, 2016 1:57 pm

dag suzy


ik ben bij bio tandarts caroline wallaeys te aalter geweest en zei is top.
zei gebruikt nog een mondstuk om de opening van de mond kleiner te maken .
zei is heel vriendelijk wat ook toch leuk is .


ik hoop dat je voldoende weet

leentje
leentje
 
Berichten: 53
Geregistreerd: di maart 29, 2016 3:45 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor leentje » ma jun 13, 2016 1:58 pm

Beste Suzy


Hoe gaat het nu met u ?

Weet je meer ivm het verwijderen ?


Leentje
leentje
 
Berichten: 53
Geregistreerd: di maart 29, 2016 3:45 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor Suzy » za jul 23, 2016 4:05 pm

Hallo,

Heb een adres gekregen van een bio-tandarts in Aalter.
Weet iemand nog adressen van goeie bio-tandartsen te Brugge, Oostende, Torhout aub?
Dankuwel

Suzy
Suzy
 
Berichten: 7
Geregistreerd: do mei 26, 2016 6:21 pm

Re: ((MIJN EUROMUNT IS EINDELIJK GEVALLEN))!!

Berichtdoor admin-amalgaam.be » zo jul 24, 2016 10:55 am

Alle bio-tandartsen die ons bekend zijn, staan op onze zustersite http://www.biotandarts.be
Soms zijn er die er niet willen opstaan omdat ze al overbelast zijn met werk.
:arrow: Wel is het raadzaam om daar de beoordelingen te lezen die bij elke tandarts staan (of zouden moeten staan, want we krijgen nog te weinig ervarings-commentaren). <—oproep: geef je bevindingen bij jouw biotandarts aub. :shock:
En dan nog heb je geen garantie dat het de beste is voor jou.
Ook vragen we om biologische tandartsen die er nog niet opstaan, aan ons door te geven ter aanvulling.

Hartelijk dank,
Pieter
Ik ben geen dokter, wetenschapper of tandarts. Wel één van de miljoenen amalgaamslachtoffers, die nog juist genoeg gezond verstand overhoudt om het kwikvergiftigingsprobleem aan de kaak te stellen.
— We verstrekken geen medisch advies. —
:idea: Bezoek ook onze zustersite: www.biotandarts.be waar je biotandartsen kunt vinden, waarderen of toevoegen.
Avatar gebruiker
admin-amalgaam.be
Site Admin
 
Berichten: 432
Geregistreerd: ma mei 16, 2005 6:45 pm
Woonplaats: België

Volgende


Spiritoo alternatief sociaal netwerk

Keer terug naar Ervaringen met amalgaam

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 35 gasten

Spiritoo alternatief sociaal netwerk
cron